Суспільство

Найбільша тергромада Прилуччини виділить для місцевого пожежно-рятувального загону 50 тисяч

Проєкт Програми підтримки діяльності 12 ДПРЧ (м. Прилуки) 3-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області на 2022 рік, що передбачає виділення з бюджету громади 50 тисяч гривень, погодила Сухополов’янська сільська рада на виконавчому комітеті 21 січня, повідомляють priluki.city.

Так, Програма спрямована на створення запасу паливно-мастильних матеріалів для рятувального підрозділу, який реагує на надзвичайні ситуації, що виникають на території Сухополов’янської сільської територіальної громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сосниці медичний автопарк поповнився автівкою

У тексті документа також йдеться, що впродовж 2021 року на території громади сталося 60 пожеж з яких 34 – у природних екологічних системах, 23 – у житловому секторі громадян, унаслідок чого три особи загинули.

«У цих умовах проведення заходів, спрямованих на покращення протипожежного захисту населення і об’єктів та швидкість реагування на різного роду надзвичайні ситуації, набуває особливої актуальності»,  – йдеться в Програмі.

Для реалізації Програми передбачається виділення 50 тисяч гривень із сільського бюджету на створення запасу паливно-мастильних матеріалів для забезпечення своєчасного реагування на надзвичайні ситуації, що виникають на об’єктах народного господарства та житлових будинках громадян із гасіння пожеж та рятування людей і майна 12 ДПРЧ (м. Прилуки) 3-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби  України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

Термін реалізації Програми – 2022 рік.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button