Суспільство

Перехоплення розмов російських солдатів: скаржаться на партизан і на те, що не можуть взяти Чернігів

Російські солдати скаржаться, що з 24 лютого вони ніяк не можуть взяти Чернігів та на місцевих, які партизанять на користь України. Про це йдеться в перехопленій розмові окупантів, яку оприлюднив радник голови МВС Антон Геращенко.

«Чернігів вже з 24 числа не можуть взяти. Ми коротше як до Чернігова дійшли, так і не можемо його взяти. Центральний військовий округ Лапін (скоріше за все, мова йде про генерал-полковника Олександра Лапіна, командувача військ Центрального військового округу ЗС росії, — ред..) цей та Герасимов (скоріше за все, мова про генерал-майора Віталія Герасимова, 1 заступника командувача 41 армією ЗС рф. 7 березня наші військові повідомили, що вбили його під Харковом, — ред..) – їх зняли тому, що з 24 числа місто не можуть взяти», – йдеться в розмові окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оборонні бої біля Чернігова тривають

Також вони скаржаться на місцеве населення, яке партизанить на користь України і визнають, що знущаються над ними:

«Пацани на блокпосту стопають чоловіка. Він такий, їду до родичів. Давай мобілу сюди, забирають, відпустили. Потім дивляться — в мобілі СМС, фотографії, а він партизан, коктейлі Молотова робить. Просто так на місці обісцяли, зв’язали, так дві доби просидів. Багато таких зустрічається – типу до родичів їдуть. Ну, шмальнув йому по ногах разок», — йдеться в розмові окупантів.

Нагадаємо, оборона Чернігова від окупантів триває з першого дня вторгнення — 24 лютого. Росіяни обстрілюють житлові квартали міста, школи, бібліотеки та стадіони з артилерії та авіації. Українські військові відбивають всі спроби ворога прорватися до міста.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото: Ольга Florence, джерело: Суспільне

Ще статті по темі

Back to top button