Суспільство

«Найкраща мама у світі»: історія про добру та люблячу маму Наталію

Вашій увазі прекрасна історія про добру, люблячу і турботливу жінку Наталію Чорну.

Цю історію нам надіслала її донька Даша.

— Насамперед я хочу сказати, що в кожного із нас є мама. І немає однакових мам, у них різні дні народження, різні риси обличчя, різні зачіски, характери тощо. І для кожного з нас мама – найкраща.

Я вважаю, що неможливо описати маму одним словом, реченням, абзацом і навіть книгою. Але все ж таки. Хто ж для мене Мама? Для мене мама — це все. З самого дитинства вона оточила мене теплом і турботою, виховувала як вважала за потрібне, вона намагалася зробити з мене людину добру, розуміючу, моральну дівчину, за яку не буде соромно. Хоча іноді я не виконую її очікувань, але все ж я знаю, що вона завжди зрозуміє мене, підтримає.

Ми часом ображаємо матусь – випадковим словом, гучним голосом, а вони прощають, адже немає у світі нікого ближчого, саме в такі моменти нам варто замислюватися, це ж мама, краще промовчати. Стерпіти, не зачепивши її. Я хочу сказати «спасибі» не тільки своїй Матері, а всім Матерям цього світу за те, що вони намагаються виховати з нас людей, і в будь-яку секунду готові пожертвувати собою заради нас…

Я не уявляю свого світу без найріднішої людини. Адже для мене моя мама – найкраща.

І ще я хочу сказати ось що:

Цінуйте своїх матусь і завжди говоріть їм, як ви їх любите. І говоріть це не завтра, а саме сьогодні!! Адже ніхто з нас не знає, що буде завтра! Можливо, воно й не настане… Тому старайтесь з усієї сили саме сьогодні довести свою любов матусі.

Докладно про конкурс і його умови читайте ТУТ.

Спонсор конкурсу: чернігівський магазин квітів «Гранд-Флора».

Даруйте щастя своїм мамам – разом із ЧЕline!

quickgrid_201732214531985

Докладно про конкурс і його умови читайте ТУТ.

Спонсор конкурсу: чернігівський магазин квітів «Гранд-Флора».

Даруйте щастя своїм мамам – разом із ЧЕline!

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button