Суспільство

«Найкраща мама у світі»: історія про терплячу і люблячу матусю Ірину

Вашій увазі прекрасна історія про турботливу та гарну маму Ірину.

Цю історію нам надіслала її донька Аня.

– Мама – це найбільший скарб у світі. Мама знає нас справжніми, без будь-яких масок, вона завжди відрізнить щиру усмішку від фальшивої. Це єдина людина, якій справді цікаво, як у нас справи. Мама завжди обійме і утішить, коли сумно.

Моя мама – це людина з величезним терпінням, вона завжди мене розуміє та підтримує.

Давно зі мною стався один випадок, та я, мабуть, пам’ятатиму його все життя. Було мені тоді років 6. Зима. Я, гуляючи на вулиці, надибала собаку (а я їх, ой, як боялася). Певна річ, почала від неї тікати. Тож я з криками помираючого тюленя біжу і, перечепившись через якусь гілляку, падаю в калюжу… А тепер уявіть: зима, вечоріє. І тут до хати заходить дитина: шуба мокра наскрізь, за ногами – брудні потьоки, знімає чоботи – з них виливається вода з шматками льоду… Всі з мене сміялися. Окрім мами! Вона мене втішила, приголубила, хоча будь-хто на її місці насварив би, адже всі подумали, що я без дозволу пішла на кригу та провалилася.

Ми сиділи, пили чай і мама читала мені книжку. Знаєте, в деякі моменти це дуже необхідно: отак просто сидіти і пити чай із близькою людиною.

Мама завжди підтримує мене і сестру в усіх наших починаннях, вдалих і не дуже. Якось Аліна (сестра) вирішила навчитися грати на баяні. Ви знаєте, як звучить цей інструмент, якщо не натискати кнопки?! Краще цього навіть не уявляти! Всі, хто знаходився тоді в будинку, під тим чи іншим приводом тікали з дому, навіть кіт і той не витримав. Усі, окрім мами! Вона сиділа і просто терпляче слухала та підказувала. Такому терпінню та витримці можна позаздрити!

Наша мама – Людина з Великим Серцем. Її любові вистачає не тільки на власних дітей, а ще й на цілий клас, адже вона – вчитель початкових класів. І кому, як не мені, знати, як вона щодня переймається проблемами своїх учнів, намагається всім допомогти.

Я завжди можу поділитися з матусею будь-якою таємницею і буду впевнена на всі 200%, що ніхто і ніколи про неї не дізнається. На мою думку, це одна з найкращих якостей людини.

Коли я приходжу зі школи, ми сідаємо пити чай і говоримо про все, що заманеться. І в ці хвилини я розумію, що мама – це найрідніша, найкраща, най-най-най-людина в цілому світі.

Найкраща наша мама в світі!

З нею ми теплом зігріті,

Вона обніме, приголубить,

Думки погані враз погубить.

Весело і круто разом,

Завжди є дороговказом,

Пораду гарну дати зможе

І дракона переможе!

За нас щодня переживає,

100 разів дзвонить встигає,

В складній ситуації нам допоможе, —

Дякуєм за неї, Боже!

1488599385

Докладно про конкурс та його умови читайте ТУТ.

Спонсор конкурсу: чернігівський магазин квітів «Гранд-Флора».

Даруйте щастя своїм мамам – разом із ЧЕline!

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button