Суспільство

Найкраща натуральна пряжа для в’язання літніх речей гачком

Вітаю всіх поціновувачів в’язання! Йде сезон тепла і вже час в’язати щось стильне та дуже літнє: топи, майки, мережево та легенькі сарафани. Хочу поділитися з вами своєю добіркою улюблених літніх ниточок. Я полюбляю якісні матеріали й тому переважно в’яжу з турецької пряжі Ярнарт https://candy-yarn.com.ua/ua/g128073958-pryazha-yarnart. Вона якісна, бюджетна та має досить різноманітний натуральний склад.  Ось мій ТОП пряж.

ТОП-5 ниток для в’язання гачком літнього одягу

  • YarnArt Summer Dream — легкість та блиск літа

Почнемо нашу подорож з новинки цього року YarnArt Summer Dream — пряжі, що складається з двох скручених ниток мерсеризованої бавовни та віскози. Цей склад надає нитці особливого блиску і переливів, роблячи її ідеальним вибором для літніх футболок та топів. Summer Dream гарно виглядає у виробах, бо має цікаві поєднання кольорів у секційному фарбуванні. Якщо ви хочете зв’язати соковиті речі з незвичайною текстурою, то ця ниточка, те що потрібно.

  • YarnArt Bouquet — ніжність кольорів

Наступною нашою зупинкою буде YarnArt Bouquet — легка та приємна на дотик літня пряжа. Її особливістю є градієнтне забарвлення, яке створює красиві переходи кольорів і надає виробам особливої привабливості. YarnArt Bouquet складається зі 100% бавовни. Я в’язала футболку і на 46 розмір вистачило 1 мотка. Вийшла дуже гарна та прохолодна річ. Палітра кольорів ніжна, такої я не бачила у жодного виробника.

  • YarnArt Iris — класична пряжа з легким блиском

Дуже популярна ниточка YarnArt Iris. Вона складається зі 100% якісної турецької бавовни, що пройшла процес мерсеризації. Її легкий блиск робить вироби привабливими та стильними. YarnArt Iris — універсальний вибір для створення різноманітних літніх речей, від одягу до предметів інтер’єру. Але особисто я люблю використовувати цю пряжу для мережева.

  • YarnArt Rosegarden — ніжні відтінки літа

Не можу не згадати YarnArt Rosegarden — красиву літню пряжу зі 100% бавовни. Її ніжні відтінки й пастельні кольори чудово впишуться в літній гардероб, а м’яка текстура і міцність роблять пряжу ідеальним вибором для створення легких і комфортних речей на спекотну пору року. В мотку цілих 1000 метрів. Цього вистачить на футболку 46-48 розміру. Пряжа секційного забарвлення з довгими секціями, що створює ефект плавних переходів кольорів.

  • YarnArt Elegance — блискуча елегантність літа

Завершимо нашу подорож з YarnArt Elegance — пряжею, що надає виробам яскравості та елегантності. Її плоский бавовняний шнурок з вплетеним люрексом створює вироби з витонченим блиском і стильним виглядом, що ідеально підходять для літніх вечірок та особливих випадків. В цій ниточці люрекс зовсім не приносить дискомфорту і речі виходять комфортними. Це моя п’ятірка лідерів для літнього одягу. Полюбляю в’язати гачком, тому точно знаю, що всі ці ниточки підходять для цього інструменту. Саме для літа раджу обирати натуральну бавовняну пряжу. Звертайте увагу на виробника, адже в літній період виріб буде перебувати під сонечком і особлива важлива якість пряжі та її фарбування. Обирайте фабричні в’язальні нитки. Сподіваюся, що наша подорож світом літнього в’язання надихне вас на створення легких, стильних і унікальних речей для цього сезону!

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button