Суспільство

Найкращі недорогі телефони, які можна сміливо купувати

Смартфон став не просто корисним пристроєм для здійснення дзвінків. Для багатьох це ще стильний та статусний аксесуар. Будь-де можна побачити, як люди хизуються тим, що мають смартфони флагманського рівня, наприклад iPhone 15 Pro Max чи Samsung Galaxy S24 Ultra, ціна яких просто бентежить. Втім навіть у бюджетному класі можна купити телефон недорого, отримавши при цьому всі необхідні в повсякденному житті функції. Крім того, як дорогі, так і недорогі смартфони – це лише прямокутний моноблок, які мало чим відрізняються один від одного, якщо дивитися зі сторони.

Найкращі з недорогих смартфонів до 4000 гривень

Ціна Samsung S24 чи iPhone 15 Pro Max перевищує 60-80 тисяч гривень. Для більшості українців це декілька місяців виснажливої праці. Навіщо ж йти на такі жертви, якщо на полицях магазинів та в каталогах онлайн-майданчиків представлено величезну кількість недорогих та якісних смартфонів за цінами до 4000 гривень.

Смартфони від Transsion Holdings – INFINIX та TECNO Mobile

Transsion – для більшості це зовсім незнайома назва. Насправді це найбільша компанія з продажу смартфонів в Африці. А Африка – це майже 1.3 мільярди потенційних покупців. Transsion Холдинг – китайська компанія, що орієнтується саме на цю частину світу. Але її смартфони під брендами INFINIX та TECNO Mobile представлено також і в Україні.

Найпопулярніша модель – TECNO Spark Go 2023. Купити цей недорогий телефон можна за 3999 гривень. І за ці гроші ми отримуємо:

  • 8-ядерний процесор Unisoc T606;
  • 4 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб у внутрішньому накопичувачі;
  • 6.56-дюймовий IPS дисплей з HD роздільною здатністю;
  • камери, що здалеку нагадують розташування в iPhone 15 Pro Max, правда, мають лише 13 та 0,08 Мп;
  • батарея 5000 мАг з підтримкою швидкого заряджання 10 Вт.

В цілому, досить непоганий девайс з огляду на баланс вартості та характеристик. Ті користувачі, що купили цей смартфон недорого, залишають про нього доволі схвальні відгуки.

Недорогі смартфони Nokia – знов у топі

Nokia колись була провідним виробником кнопкових телефонів. Зараз на жаль компанія втратила колишні позиції. Проте в категорії недорогих телефонів смартфони Nokia посідають помітне місце. Якщо ваш бюджет на покупку нового телефона становить менш ніж 4000 гривень, пропонуємо наступні моделі:

  • Nokia C22 3/64 GB;
  • Nokia C34 4/64 GB.

Остання модель працює на 13-тому Андроїді, має дві камери 50+2 Мп, а також фронтальну лінзу на 8 Мп, оснащена 8-ядерним процесором початкового класу. Li-Pol батарея 5000 мА-год забезпечує тривалу роботу без підзарядження.

Motorola E13

Один з найдешевших смартфонів від знаного бренду. Тут ми маємо лише 2 Гб оперативної пам’яті та 64 флешпам’яті. Втім є можливість розширення до 1 Тб. Телефон має одну основну камеру на 13 Мп та фронтальний об’єктив 5 Мп. Літій-полімерна батарея 5000 мА-год підтримує швидку зарядку 10 Вт.

Недорогі телефони до 4000 гривень можна знайти в каталогах і інших відомих брендів:

  1. Samsung Galaxy A04;
  2. Xiaomi Redmi 9C;
  3. Realmi C51 тощо.

Купувати недорогі смартфони варто для простих та повсякденних завдань. Вони добре впораються з пошуком інформації в мережі чи зі спілкуванням в месенджерах. А ось для ігор та режиму багатозадачності бажано шукати дорожчі на потужніші моделі, вартість котрих стартує від 7-8 тисяч гривень.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button