Суспільство

Нардепа від «Слуги народу» зацікавила оборудка в школі Чернігова

На сайті Чернігівської міської ради 6 вересня 2019 року з’явилось повідомлення прес-служби про відремонтований сучасний спортзал в чернігівській школі №7. Парадокс, але тільки 11 вересня 2019 року управління капітального будівництва Чернігівської міської ради уклало договір з ПП «Фірма «Архбудсервіс» на виготовлення проектної документації щодо ремонту цього спортивного залу. З приводу даної оборудки народний депутат України Антон Поляков написав звернення до Геппрокуратури, Антимонопольного комітету та Національного антикорупційного бюро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школа на Чернігівщині стане учасником грандіозного освітнього проекту

«Чернігівський громадський активіст Олександр Гашпар виклав пост про відремонтований без тендеру спортзал у чернігівській школі номер 7. Я з цього приводу написав звернення до Генеральної прокуратури, АМКУ та НАБУ. Це Чернігів і тут дуже часто спочатку роблять ремонт, а потім виготовляють проект цього ремонту», — зазначив у своєму дописі народний депутат Антон Поляков.

За даними аналітичної системи «YouControl», засновником та бенефіціарним власником приватного підприємства «Фірма «Архбудсервіс» є Василь Міненко.

2019-09-16_123910

Цей чоловік входив до складу (затверджений розпорядженням міського голови Владислава Атрошенка) дорадчого комітету з проведення громадських слухань на тему: «Обговорення проекту реконструкції бульвару по проспекту Миру від вул. Преображенська до Красної площі в м. Чернігові та проекту капітального ремонту парку ім. Коцюбинського в м. Чернігові».

За даними https://clarity-project.info, ФОП «Міненко Василь Федорович» отримав від управління капітального будівництва Чернігівської міської ради 231 мільйон 984 тисячі гривень за виконання трьох замовлень.

2019-09-16_124039

У 2017 році за реконструкцію зеленої зони по проспекту Миру від Красної площі до проспекту Перемоги у м. Чернігові – 66 мільйонів гривень і після коригування проекту – ще 100 мільйонів гривень. Дещо більше 65 мільйонів гривень платників податків пан Міненко отримав за капітальний ремонт шатрового даху в ДНЗ № 26 по вул. Толстого, 110.

Ще статті по темі

Back to top button