Суспільство

«Наш край» Чернігівщини доставив гуманітарну допомогу жителям Авдіївки

«Наш край» доправив гуманітарну допомогу від мешканців Чернігівщини жителям Авдіївки Донецької області, які потерпають від обстрілів бойовиків і де зараз введено надзвичайний стан.

Як повідомив директор-розпорядник благодійного фонду «Наш край» Олександр Любарець, гуманітарний вантаж доставлено у Краматорськ та передано до єдиного пункту концентрації гуманітарної допомоги. О.Любарець наголосив, що місцеві жителі, які зараз опинилися в складних життєвих умовах, вдячні за допомогу та підтримку, що надходить із різних куточків України.

На Чернігівщині гуманітарну допомогу за ініціативою «Нашого краю» сформовано за активної участі жителів Бахмацького, Борзнянського, Городнянського, Носівського, Ніжинського, Семенівського, Куликівського, Менського, Ічнянського, Прилуцького, Талалаївського, Щорського та інших районів Чернігівщини, міст Чернігів і Прилуки. У благодійному фонді «Наш край» щиро вдячні всім чернігівцям за небайдужість і готовність допомогти, адже чужої біди не буває.

Як повідомлялося, на Чернігівщині «Наш край» ініціював збір допомоги для постраждалих в Авдіївці. Адже із 29 січня це місто потерпає від обстрілів бойовиків. У місті перебої електропостачанням, воду подають за графіком, у домівках ледь тепло.

Прес-служба благодійного фонду «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button