Суспільство

«Наш край» створив святкову атмосферу для жінок Комарівки (Фото)

Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня 8 Березня в Комарівці Борзнянського району цього року був незвичайним.

На вході до місцевого Будинку культури всіх жінок і дівчат вітали квітами чоловіки «Нашого краю».

Квіти та яскраві листівки для багатьох представниць прекрасної статі були несподіванкою, а відтак, створювали позитивний настрій і незабутню атмосферу свята, що традиційно асоціюється з жіночою ніжністю, весною, сонцем.

«Такого ще в нас не було!», «Так приємно!», – з такими словами заходили до Будинку культури місцеві жінки.

Привітати з першим святом весни своїх односельчанок завітали майбутні кандидати в депутати ради Комарівської громади, що зараз перебуває у процесі створення. Зокрема, найкращі побажання висловили своїм землячкам Світлана Артюх і Володимир Залозний.

Зал місцевого Будинку культури ледь вмістив усіх глядачів. Концертну програму підготували місцеві колективи та солісти, учні школи. Також завітали гості із сусідніх сіл. Справжнім подарунком для мам став дебютний виступ вихованців Комарівського дитячого садка. Малеча представила глядачам танок «Черевички».

Представники влади і громадськості вітали жінок, запевняючи, що вони заслуговують на увагу і шану не тільки 8 Березня, а й кожного дня. Позитивної атмосфери свята додавав і той факт, що у Комарівському будинку культури відновлене опалення. Завдяки встановленню твердопаливного котла тепло відчувалося і в залі серед глядачів, і на сцені серед артистів.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button