Суспільство

«Наш край» у Чернігові виступив проти закриття школи №10

*Актуально

Депутати Чернігівської міської ради від партії «Наш край» не підтримали питання про закриття школи №10 в обласному центрі Чернігівщини. Відповідне рішення «Про реорганізацію Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів» розглядалося під час чергової сесії міськради.

Депутат від «Нашого краю» Віктор Бистров нагадав, що рішення про припинення у цій школі навчального процесу було схвалено два роки тому без будь-яких попереджень та обговорень з громадськістю, потім приміщення школи визнали аварійним і зараз, попри обіцянки батькам проведення ремонтних робіт, школу як юридичну особу просто ліквідують.

«Профільна комісія міськради за це питання не проголосувала. Крім того, комісія звернула увагу на питання подальшого використання цього приміщення і воно залишилося без відповіді», — наголосив під час обговорення Віктор Бистров.

До того ж, на сайті міськради була розміщена петиція щодо зняття з розгляду сесії питання щодо закриття навчального закладу, яка набрала необхідну кількість голосів. Автор, зокрема, пропонував провести публічну дискусію про майбутнє навчального закладу і розглянути це питання пізніше. Батьки школярів, які відстоювали навчальний заклад, не змогли взяти участь у засіданні сесії через карантинні обмеження.

На жаль, рішення про закриття школи №10 набрало 27 голосів і було схвалене.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button