Суспільство

«Наш край» у Менській райраді підтримав соціальні питання

*Актуально

Депутати від партії «Наш край» Менської районної ради на Чернігівщині під час чергової сесії схвалили низку питань, що мають соціальне значення для жителів району. Як повідомив депутат Менської райради від партії «Наш край» Михайло Руденко, «нашокраївці» підтримували всі питання в інтересах мешканців району.

Зокрема, це районна програма компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян у Менському районі на залізничному транспорті приміського сполучення на 2017 рік; районна програма вшанування подвигу учасників антитерористичної операції в Менському районі на 2017 рік; програма фінансової підтримки членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на спорудження надгробків на могилах загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції у Менському районі на 2017 рік; районна програма боротьби з онкологічними захворюваннями на період 2017-2021 роки.

Депутати партії «Наш край» у Менській районній раді принципово не голосували за земельне питання щодо земель запасу і пасовища Лісківської сільської ради. «Ми розуміємо, що в разі виставлення цих земель на продаж, місцеві жителі втратять можливість ними користуватися, тому і не підтримували», – пояснив Михайло Руденко.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button