Суспільство

«Наш край» забезпечив комп’ютерною технікою сільську амбулаторію в Кобижчі

*Актуально

Нова медична реформа передбачає активну цифровізацію – до електронної системи мають вноситися всі дані про пацієнта. Але деякі медичні заклади досі не мають для цього відповідного оснащення. Одним із закладів, який потребував допомоги з технікою, донедавна була лікарська амбулаторія у с. Кобижча, що в Бобровицькій громаді.

По допомогу звернулася завідувач лікарської амбулаторії с. Кобижча Ольга Спутай. І заклад таку допомогу отримав: Тетяна Олешко, депутатка від «Нашого краю», вручила медикам ноутбук і принтер від народного депутата України Бориса Приходька.

«Ця комп’ютерна техніка вкрай потрібна для роботи медпрацівникам. Після введення медичної реформи до електронної системи охорони здоров’я необхідно вносити всі дані про хворих, фіксувати прийоми, виписувати електронні направлення. До того ж лікарі зараз задіяні у кампанії з вакцинації від COVID-19. І важливо не лише провести вакцинацію, а ще й внести дані про неї в базу. Комп’ютерна техніка пришвидшить роботу медиків», – зазначила Тетяна Олешко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button