Суспільство

«Наш край»: Жителі Чернігівщини активно долучилися до збору допомоги для постраждалих в Авдіївці

У Чернігові та районах області триває збір гуманітарної допомоги для постраждалих в Авдіївці (Донецька область), яку ініціював благодійний фонд «Наш край».

За словами керівника фонду Олександра Любарця, на пропозицію допомогти постраждалим відгукнулися представники всіх районів Чернігівщини – депутати, активісти партії і звичайні мешканці.

Люди передають необхідні для жителів Авдіївки продуктові набори, ковдри, теплі речі, медичні препарати, засоби особистої гігієни. Так, депутати та активісти «Нашого краю» із Талалаївки перерахували кошти на придбання медичних препаратів. У Мені місцеві товаровиробники відгукнулися на пропозицію «Нашого краю» та надали товари власного виробництва, насамперед, продукти харчування. У Куликівському районі активність виявили місцеві мешканці, навіть із віддалених сіл, які поділилися із жителями Авдіївки теплими речами і харчами. Активісти «Нашого краю» з Ічні зібрали 2 тонни гуманітарної допомоги.

Як відомо, із 29 січня Авдіївка дуже потерпає від обстрілів: бойовики застосовують установки «Град» та танки. Місто залишилося без електропостачання, воду подають за графіком, у домівках ледь тепло.

У Чернігові пункти збору допомоги для жителів Авдіївки організовано у Деснянській (пр. Перемоги, 141) та Новозаводській (вул. І.Мазепи, 19) районних у місті радах.

Довідки за телефоном: 0-800-80-11-77.

Прохання не залишатися байдужими та долучитися до збору допомоги. Планується, що автомобіль із гуманітарною допомогою жителям Авдіївки буде відправлено в понеділок, 6 лютого.

Прес-служба благодійного фонду «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button