Суспільство

Навчальні заклади Чернігівщини перевірив міністр (Фото)

Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов відвідав Чернігівщину з робочим візитом. Зокрема він побував у Прилуках і Носівці, там перевірив готовність новозбудованих освітніх закладів до нового навчального року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновниця з Чернігівщини стала першим заступником міністра розвитку економіки

Особливо міністр відзначив Носівську школу №5. Олексій Чернишов наголосив на сучасності навчального закладу та звернув особливу увагу на обладнання харчоблоку. Також обговорили і план переведення учнів цієї школи на харчування за системою Євгена Клопотенка, яку вже впровадили в багатьох столичних середніх навчальних закладах.

Окрім цього, голова Носівської ОТГ Володимир Ігнатченко зазначив, що вже надійшло понад 300 заяв від батьків на прийом учнів до п’ятої школи. Особливістю цього навчального закладу є те, що його починали зводити ще у 1989 році. Багато років об’єкт був заморожений.

Ще міністр відвідав Прилуцьку гімназію, де завершили будівництво другого корпусу цього навчального закладу. Тепер тут розташований єдиний у місті басейн, а приміщення повністю обладнані для початку освітнього процесу. За словами директора гімназії, у цьому корпусі навчатимуться старшокласники. Молодших школярів не переселятимуть.

Докладніше про візит міністра Олексія Чернишова дивіться згодом у сюжеті ЧЕline.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button