Суспільство

Навесні діятиме обмеження руху на дорогах загального користування області

Для збереження покриття автомобільних доріг від руйнувань і деформацій через перезволоження земляного полотна у весняний період в області буде введено спеціальний режим експлуатації шляхів.

Відповідне розпорядження днями підписав голова облдержадміністрації Олександр Мисник.

Про це повідомляють у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Зокрема у березні – квітні на дорогах загального користування області діятиме обмеження руху транспортних засобів, вагові параметри та осьові навантаження яких перевищують допустимі для несприятливих дорожньо-кліматичних умов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорогу через Свято-Воскресенську церкву будуватимуть вже цього року

Однак для забезпечення життєдіяльності населення та стабільної роботи господарського комплексу області в період підготовки та проведення посівної кампанії введені обмеження руху не повинні стосуватись:

1) пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб та транспорту, що використовується для ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій;

2) транспорту із загальною фактичною масою до 20 тонн, задіяного на перевезеннях сільгосппродукції;

3) транспортних засобів дорожніх організацій «Укравтодору», а також підприємств, що виконують роботи за ордерами Служби автомобільних доріг або Управління капітального будівництва ОДА, погодженими з Управлінням патрульної поліції в області.

На шляхах області також встановлять схеми, дорожні знаки та відповідні інформаційні панно.

Ще статті по темі

Back to top button