Суспільство

На Чернігівщині шукають волонтерів, готових долучатися до пошуку людей

Повідомлення про зникнення людей, зокрема на Чернігівщині, на жаль, не такі вже й рідкісні.

Тож «Пошуково-Рятувальна Волонтерська Асоціація. Чернігівська філія» шукає небайдужих людей, які готові брати участь у пошуках.

На сторінці асоціації у Facebook зазначається, що розшук зниклих державними органами – досить складна процедура, що потребує дуже багато часу.

«При зникненні людини кожна хвилина важлива для її життя! Саме тому ми вирішили діяти! Щоб не втратити цей важливий для всіх час.

Стати пошуковцем та рятувати життя – в твоїх силах!!!

Ти можеш допомогти безпосередньою участю в пошуку (як пошуковець), телефонними продзвонами (збір інформації про загублену людину, перевірка інформації та ін.), пошуком та розповсюдженням інформації в соцмережах, перепостами, відстеженням коментарів, консультаціями в медичній, юридичній, правоохоронній, картографічній сферах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чудесні зцілення: православна церква вшановує пам’ять чернігівського чудотворця

Якщо ти маєш хоча б 15 хвилин вільного часу (навіть в обідню перерву), ти вже можеш виконувати роботу пошуковця – чи то перепост у соцмережі, чи то дзвінок для збору інформації. І навіть немає значення, в якому місці ти проживаєш!

Можливо, ти можеш підвезти рятувальний загін до місця пошуку (якщо ти власник авто) або допоможеш із розповсюдженням орієнтувань. Будь-яка твоя дія наближає пошук до врятованого життя загубленої людини!» – зазначається в пості.

Також зазначається, що аби долучитися до команди пошуковців, не обов’язково бути професіоналом. Головне – бути небайдужою людиною.

Тож усім, хто хоче долучитися до чернігівської команди волонтерів-пошуковців, варто звертатися за номером +38-063-369-68-17 (Viber, Telegram, WhatsApp).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button