Суспільство

Не забуваємо про очі: як вибрати туш для вій

Хочете, аби від вашого погляду зносило оточуючим дах або вам просто необхідно додати “свіжості” та виразності очам… Ніщо це не зробить краще та яскравіше, ніж ваші вії, яким треба необхідний косметичний засіб.

Кожна дівчина бажає мати неперевершений та водночас привабливий погляд. Аби найкраще його підкреслити, то справа точно не обійдеться під час макіяжу без туші для вій. Якщо ви хочете створити візуальний 3D-об’єм та зробити ефект накладних вій, то можете обрати на цій сторінці маскару собі до вподоби: https://makeup.com.ua/ua/categorys/23466/.

Кожен брасматик має різну форму, а в його обов’язки входять: подовжування, додавання об’єму, підкручування або поділ. У цій статті ми розповімо, як обрати для себе найкращий засіб для вій та які взагалі існують, адже очі в кожної дівчини, як і вона сама, індивідуальні.

Які існують туші та щіточки і чим вони відрізняються

На сьогоднішній день вибір цього косметичного продукту просто безмежний, але в цьому то й полягає проблема, бо вибрати для себе найкращу — те ще завдання… Тому, перш ніж шукати очима “своє”, треба розібратися, які бувають туші для вій та на кого вони розраховані.

Туші для вій бувають:

  • Подовжуюча. Цей вид є чудовим рішенням для коротких та густих вій. Нею можна фарбуватися в декілька шарів, ідеально підійде для денного макіяжу. Завдяки рідшій та пластичній структурі, створюється ефект подовження, який також згодиться для тих, у кого нависла верхня повіка.
  • Об’ємна. Вона розрахована на тонкі, рідкі та довгі вії, який необхідно додати обсяг та товщину. Чим вона густіша, тим більшим буде її обсяг, який вона здатна надати. Об’ємну туш вистачить нанести в 1-2 шари.
  • Водостійка. Добре підійде для власниць жирної шкіри, адже в них туш часто забруднює шкіру або загальний макіяж. Окрім того, вона станеться в нагоді для спекотної і вологої погоди. Важливим її плюсом є те, що вона не виступить подразником при контакті очей з водою. Утім, її важко змити, тому, аби це зробити, треба скористатися засобом на масляній основі, до якого входить жирне молочко. Також не треба користуватися неї щодня, адже вона містить у своєму складі синтетичні компоненти.
  • Підкручувальна. Вона дозволяє підняти вії середньої довжини, яким не вистачає виразного вигину. Може зробити ефект підкручення навіть для найрівніших та найпряміших вій. Є також гарним варіантом для жорсткий вій.
  • Універсальна або моделююча. Здатна поєднати в собі все та одразу — подовження та об’єм. Утім, вона робить це не настільки інтенсивно, як кожна з них окремо. Ідеально підходить для дівчат із довгими віями.
  • Розділяюча. Вона відділяє волоски один від одного, фарбуючи кожен із них окремо. Така туш виразніше підкреслює очі, що робить макіяж легким і натуральним.
  • Лікувальна, адже окрім краси, важливим фактором також є і здоров’я. Вона містить вітаміни, мікроелементи та протеїни і різні масла. Використовується для зміцнення вій.

Зазначимо, що туші для вій за кольором є доволі різні, проте найпопулярнішим серед дівчат є чорний. Також існує з блістками, яка буде доречна для святкового макіяжу.

Обрати найбільш зручну для себе щітку та туш для вій серед таких відомий брендів, як Maybelline New York https://makeup.com.ua/brand/29159/, L’Oreal та NYX.

Як обрати для себе найкращу туш для вій та на що варто звернути увагу

До складу туші входять вода, віск, ароматизатори, барвники та консерванти. У ній можуть бути присутні  вітаміни, поживні та біологічно активні речовини:

  • протеїн — допомагає віям рости;
  • кератин – зміцнює волоски;
  • ланолін – бореться із сухістю та ламкістю вій.

Якщо ви хочете, щоб ваш макіяж залишався бездоганним протягом усього дня та за будь-якої погоди, зверніть увагу на туші, які тримаються 16 годин та більше. Окрім того, обираючи туш, дивіться на форму пензлика, адже вона повинна бути зручною в нанесенні, підкручувати, розділяти і якісно фарбувати.

Аби туш була високої якості, звертайте увагу на товари провідних косметичних брендів. Також якісна туш для вій є гіпоалергеною та повинна бути схвалена дерматологами. Також ідеальна об’ємна туш для вій має бути протестована, а та етикетці присутнє маркування (склад, терміни. Із вибором щодо найкращої для вас туші допоможе інтернет-магазин MAKEUP, де зібрані всі провідні маскари для вій. Оцініть продукцію таких всесвітньо відомих брендів, як: Max Factor, Lancome або Yves Saint Laurent.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button