Суспільство

Негода не оминула Носівську громаду

Цьогорічні аномалії у природі  тримають у напрузі не лише жителів   України загалом і нашої громади зокрема. Адже з одного боку вже не перший рік  є  серйозні проблеми з рівнем  води,  а з іншого – часті дощі, які супроводжуються негодою  додають   турбот відповідним службам, які першими  стають на боротьбу з наслідками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Корюківському районі через буревій дев’ять будівель залишилися без даху

20 і 21 червня   рясні  громовиці, вітри та зливи  лишили по собі наслідки, з якими всі вихідні боролися працівники  дільниці вуличного освітлення разом з майстром Володимиром Сирицею та   бригадою РЕМу.

Ліквідовувати звалені дерева, відновлювати світло доводилося зокрема,  на вулицях Троїцькій, Ройченка, Кармелюка,   цукрозаводському мікрорайоні Носівки,  селах нашої громади.  Зокрема,   у Тертишниках негода  розкрила  дах сараю та впало дерево, у Ясній Зірці —  була  пошкоджена електроопора, ліквідовували наслідки негоди в  Іржавці. На дорогу впало дерево в с. Дослідне, проблеми з високовольтною лінією  залишили жителів Сулака на   добу  без світла —  тут працювали рятувальники та працівники РЕМ.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Носівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button