Суспільство

Неповага до полеглих: «Укртрансбуд» встановив туалет біля пам’ятного знаку Героям (Фото)

Кілька років тому чернігівська громадськість встановила пам’ятний знак на площі Небесної сотні, який присвячений загиблим за незалежність України. Сам знак виконаний з металу та увічнений державними символами України — Прапором і Гербом, та має відповідний напис: «Вічна пам’ять загиблим за незалежність України. Герої не вмирають».

Поряд з цим пам’ятним знаком, менш ніж у метрі від нього, розташований біотуалет. Також біля знаку пам’яті загиблим захисникам валяється будівельне сміття. Одна іржава металева труба лежить прямо на вінку, який приніс хтось із чернігівців. Тобто робітники ходять справляти свої «маленькі» та «великі» потреби до місця пам’яті тих, хто віддав своє життя за Україну. Причому це ж місце вони безпардонно завалюють будівельним мотлохом.

Що це — підсвідомий цинізм та неповага до загиблих захисників України або банальне нерозуміння простих речей? Адже території навколо цілком вистачає для того, щоб знайти більш підходяще місце для розташування переносної вбиральні та звалення будівельних відходів…

Ще статті по темі

Back to top button