Суспільство

Ні коням та поні: в Казковому містечку копитні під забороною

У Чернігові в період новорічно-різдвяних свят і роботи Казкового містечка на території Красної площі забороняється перебування коней, поні та віслюків, зокрема здійснення будь-якої діяльності з їх використанням. Відповідне рішення ухвалене на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, 12 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Казкове містечко та «Резиденція Святого Миколая»: Чернігів готується до зимових свят

У рішенні виконкому зазначено, що ця заборона діятиме з 19 грудня 2019 року до 31 січня 2020 року включно.

Контроль за дотриманням нормативно-правових актів у сфері благоустрою здійснюватимуть Чернігівський відділ поліції ГУНП у Чернігівській області, управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції, КП «Муніципальна варта» міськради в межах наданих повноважень.

Під час обговорення цього питання заступник міського голови Олександр Ломако зазначив, що питання про місця та правила роботи атракціонів із копитними щодо всієї території міста незабаром буде врегульоване новими Правилами благоустрою Чернігова, які цього місяця винесуть на розгляд чергової сесії Чернігівської міської ради.

Як відомо, минулого року перебування та використання в атракціонах таких тварин на новорічній площі міста викликало в чернігівців багато зауважень і негативних відгуків.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button