Суспільство

Нічний тролейбусний маршрут у Чернігові: бути чи не бути

Уже не першій рік чернігівці порушують питання запровадження нічного тролейбусного маршруту в обласному центрі. Люди створюють петиції з відповідними проханнями, звертаються до управління транспорту, але наразі питання ніяк не вирішується. Тож чого очікувати містянам? По коментар із цього приводу журналіст ЧЕline звернувся до Микити Вікторова, речника Чернігівського тролейбусного управління.

«Питання буде додатково вивчатися, але найближчим часом нічних тролейбусів не буде. Немає, на жаль, на це жодних можливостей. Але, ймовірно, ініціативу можна буде реалізувати на майбутнє, якщо буде пасажиропотік, а також вистачатиме водіїв, кондукторів і тролейбусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігів хоче купити ще шість тролейбусів

Нині перший тролейбус виїздить на лінію вранці о 4 годині 45 хвилин. А останній заїжджає у ДЕПО близько 0 годин 30 хвилин. Це на всіх маршрутах так. Щоправда, після 9-ї вечора через нестачу водіїв на маршрутах, окрім 10-го і 11-го, залишаються по 1-2 тролейбуси. Тобто інтервал руху стає більшим. У нас зараз 134 водії за потреби щонайменше 150», – розповів Микита Вікторов.

Ще статті по темі

Back to top button