Суспільство

Ніжин завтра проведе в останню путь Героя

Завтра, 3 лютого, ми прощаємося з полеглим Захисником Романом Дмитровичем Коржем.

Про це повідомляють у Ніжинській міськраді.

Народився він 19 липня 1984 року. Роман жив у селі Вертіївка. Він пройшов шлях від юності до визначного моменту свого життя, закінчивши школу й здобувши освіту в енергетичному технікумі. Хлопець був обдарованим студентом, відданою і справжньою людиною, мав добре серце. 

Роман вирішив служити своїй рідній країні. Цей вибір – вступити до Збройних Сил України – був виявом його беззавітної любові до Батьківщини та готовності захищати її від будь-яких загроз.

Він героїчно і відважно вистояв на передовій, усвідомлюючи відповідальність за захист своєї нації. Зі зброєю в руках він вступив у важку боротьбу, захищаючи нашу країну від ворогів. Його вольовий дух і безстрашна сила вражають і залишаться в пам’яті як величезний внесок у безпеку та свободу України. 

Роман Корж поклав своє життя на олтар захисту України, і його героїзм завжди буде світлом для нас. Він залишиться в наших серцях як справжній воїн і взірець справжнього патріотизму. Нехай його душа спочиває з миром, а його вчинки завжди будуть джерелом натхнення для нас у подальших випробуваннях.

Прощання з воїном відбудеться 03.02.2024 року об 11:30 у Соборі Всіх Святих.

Ще статті по темі

Back to top button