Суспільство

Ніжинські лісівники привітали ветеранів праці з різдвяними святами (Фото)

Напередодні різдвяних свят в «Ніжинському лісовому господарстві» згадали про ветеранів праці, старших колег, які свого часу доклали зусилля для розвитку господарства. По-домашньому тепла зустріч лісівників із ветеранами праці відбулася у приміщенні ДП «Ніжинське лісове господарство».

Головний лісничий підприємства Володимир Костирко розповів, що попри складні вимоги сьогодення, лісівники, як завжди, збільшують та примножують площі лісів, хоча деякі проблеми постають надзвичайно гостро. Так, у минулому році питанням подальшого існування держпідприємств стояла передача державних лісогосподарських підприємств у концесію, але завдяки згуртованості лісівників та мудрості керівництва держави, концесії вдалося уникнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лісівники готуються до переходу на європейські стандарти

Володимир Володимирович висловив щиру вдячність за працю, розуміння та самовідданість трудовому колективу та ветеранам лісового господарства.

«Покоління лісівників змінюється, але про своїх колишніх колег ми завжди пам’ятаємо та дякуємо за вагомий внесок у розвиток підприємства, за їхню багаторічні та плідну працю! Адже старші наставники мають великий трудовий досвід у сфері лісового господарства, а обмін ним завжди є цінним для лісівників, — зауважив головний лісничий. – Тож, не зважаючи на всі фінансові труднощі, які є на сьогоднішній день, а це, в першу чергу, надважке оподаткування, діючий актив лісгоспу не забуває про пенсіонерів і намагається їх підтримати не тільки морально, але і матеріально».

Завершенням урочистих заходів стало вручення ветеранам праці грошових винагород.

За інформацією ДП «Ніжинське лісове господарство»

Ще статті по темі

Back to top button