Суспільство

Ніжинці можуть отримати безоплатну правову допомогу від громадських радників

Нещодавно четверо ніжинців-волонтерів отримали сертифікати громадських радників та підписали договір про провадження волонтерської діяльності у сфері надання безоплатної правової допомоги.

Ними стали Андрій Шимко, Євгеній Коваленко, Олександр Турчинов та Каріна Акопян, повідомляє mynizhyn.com.

Що це означає для громади та її мешканців?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові про одиноких літніх людей піклуються фахівці двох територіальних центрів

«Кожен з нас, так чи інакше потребує правової допомоги, в тій чи іншій ситуації. Тому ми спільно з «Ніжинським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги» запускаємо проєкт «Правова консультація онлайн, для кожного», — розповідає один з громадських радників Андрій Шимко.

Платформою для онлайн консультацій буде Ніжинська фейсбук-група «Ніжатина нива. Новини Ніжина та Чернігівщини».

Пан Андрій додає: «Відтепер для жителів Ніжина та району в групі «Ніжатина нива. Новини Ніжина та Чернігівщини» будуть працювати кваліфіковані спеціалісти з надання правової допомоги.

Для того, щоб отримати консультацію, напишіть в коментарях під публікацією в об’яві групи «Потребую консультації» (задля конфіденційності інформації) і вам нададуть відповідь в особисті повідомлення, або перейдіть за посиланням Legal.Aid.Nizhyn та напишіть ваше запитання».

Робочі часи консультантів у групі «Ніжатина нива. Новини Ніжина та Чернігівщини» — вівторок 10:00-12:00, четвер 10:00-12:00.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button