Суспільство

Ніжинці Владиславі Ющенко потрібна допомога

Владислава має вроджену ваду серця. Ускладненням є те, що хворіють і легені. Потрібна трансплантація серце-легені. В Україні лікарі можуть робити таку пересадку, але потрібен донор. Зараз дівчина чекає на пересадку органів і підтримує життя ліками, які дуже дорогі.

У 2017 році вже проводився збір коштів для операції. Всім Ніжином і не тільки було зібрано потрібну суму для реабілітації. Владислава полетіла до Індії, щоб лікарі провели трансплантацію (тільки вони погодилися на це). Держава тоді виділила потрібну суму, а це 150 000 євро. Дівчина цих грошей не отримала, їх перевели в клініку. Там лікарі провели обстеження та зробили висновок, що пересадка не потрібна! Призначили лікування і відправили дівчину додому. Хто ж із нас не сподівається на краще…

Яке нині життя у Влади – можна тільки уявити. Вона не виходить із дому, адже постійно підключена до апарату, який допомагає дихати. Але дівчина не здається та чекає на диво… Держава дає можливість провести трансплантацію безкоштовно. Реабілітація буде за власний кошт. На сьогодні не вистачає коштів на ліки, адже Влада живе тільки з мамою. Ліки потрібні кожного дня. Просимо всіх допомогти! Навіть кілька гривень – величезний внесок у життя дівчини. Посилання на профіль Владислави.

Карта Владислави Ющенко:

5168745101476007; 

Карта матері: 

5168757366578518 — Ющенко Світлана Миколаївна

Консультативний висновок за 2021 р. і 2017 р. (коли проводився збір).

1 2 3

Джерело: mynizhyn.com

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button