Суспільство

Носівська ОТГ отримала спецавто для створення служби перевезень людей з інвалідністю (Фото)

22 березня біля палацу спорту у Києві відбулася передача представникам територіальних громад 15 спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату. У заході взяли участь Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та Міністр соціальної політики Андрій Рева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Носівська ОТГ – серед лідерів Чернігівщини

Серед громад, які отримали автомобілі, і Носівська ОТГ. На вручення спецтранспорту прибули носівський міський голова Володимир Ігнатченко, начальник відділу соціального захисту населення Мирослава Оксимець та директор територіального центру Оксана Тонконог.

Звертаючись до присутніх, Андрій Рева відзначив, що « …це дійсно знаменний день, бо сьогодні не на словах, а на ділі реалізується урядова програма, яка робить комфортнішим життя наших людей. Я вдячний керівникам тих громад, які небайдужі , які готові взяти участь не лише у програмі, а й беруть на себе відповідальність за надання якісних послуг людям, що потребують особливої уваги.»
У своїй промові міський голова Володимир Ігнатченко наголосив, що «…завдяки реформі децентралізації, об’єднані територіальні громади відчувають реальну підтримку Уряду. І люди нашої громади, які потребують такої допомоги, її отримають. Це найголовніше»
Після офіційної церемонії відбувся демонстраційний показ роботи спецтранспорту, а далі автомобілі роз’їхалися за адресами. І один з них – до Носівки

За матеріалами Урядового порталу,

прес-служби Носівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button