Суспільство

Носівську ОТГ відвідала делегація представництва ЄС

*Актуально

Носівську ОТГ, очолювану представником «Нашого краю» Володимиром Ігнатченком, і де більшість депутатського корпусу становлять представники цієї політичної сили, відвідала делегація представництва ЄС. Громада активно розвивається, у тому числі долучаючись до співпраці із європейськими організаціями.

Делегація представництва Європейського Союзу в Україні  поставила за мету пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських  цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку  відносин між нашою країною та  ЄС.

Заходи, що проходили у міській гімназії та залі засідань міської ради стали частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, проводяться в  Україні. Для представників місцевої влади, неурядових організацій, підприємців, молоді, освітян гості з представництва  запропонували публічну презентацію «Пріоритети ЄС в Україні, огляд програм і можливостей, інформаційних ресурсів представництва ЄС».  Перед цією аудиторією говорили про пріоритети допомоги, яку Євросоюз надає Україні, презентували також довгострокові програми та проекти у сфері бізнесу, освіти, культури, акцентували увагу на можливостях для молоді, в яких українці мають можливість брати участь до 2020 року,а також ознайомили з актуальними програмами та проектами від ЄС.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button