Суспільство

Нова акція «Яблучна Весна» від CreditPlus: весна іде — «промакси несе»!

Великдень іде — подарунки несе! Зустрічаймо улюблене свято з технообновами — CreditPlus дарує три iPhone 15 Pro Max у межах акції «Яблучна Весна»!

Відома українська мікрофінансова компанія CreditPlus розпочала акцію, взяти участь у якій можуть усі клієнти. «Яблучна Весна» діє від 15.04.2024 до 15.05.2024. 

Умови участі в акції прості:

  • завантажте мобільний застосунок для iPhone чи Android в магазині додатків або напряму із сайту CreditPlus;
  • оформте кредит через застосунок у період проведення акції. Якщо ви його щойно завантажили, авторизуйтесь, або якщо ви вже користуєтесь додатком, пройдіть стандартну процедуру оформлення;
  • зареєструйтесь в акції. Для цього через браузер перейдіть на сторінку «Яблучна Весна» та вкажіть свій мобільний номер у відповідному полі. Номер той, за яким ви маєте реєстрацію у сервісі;
  • вчасно закрийте свій кредит — важливо не виходити на прострочення, інакше ви не зможете поборотись за приз;
  • готово — ви учасник акції.

Важливо: що більше кредитів ви оформите та вчасно закриєте, тим вищий ваш шанс на виграш iPhone 15 Pro Max!

Розіграш призів відбудеться 16.05.2024. Як і зазвичай, для прозорості розіграшу, переможця будуть обирати за допомогою жеребкування. Відео процесу буде завантажене у соцмережі компанії. Переможців повідомлять особисто, а також опублікують їхні імена у Facebook та Instagram.

Про CreditPlus

Кредит Плюс — популярна мікрофінансова компанія, яка входить до топ-3 найвпливовіших на фінансовому ринку України. Бренд було засновано у 2017 році, і відтоді він завоював довіру десятків тисяч користувачів по всій країні. CreditPlus регулярно отримує нагороди за свій сервіс. Зокрема, лише цього року компанія здобула 5 нагород у межах престижної церемонії FinAwards:

  • Найкраща МФО за якістю обслуговування клієнтів — 1 місце;
  • Найкращий СЕО МФО — 1 місце;
  • Найкраща МФО онлайн — 2 місце;
  • Найдешевший кредит МФО — 2 місце;
  • Найкраща програма лояльності — 3 місце.

Крім цього, бренд двічі було визнано «Вибором Країни».

CreditPlus приділяє значну увагу розвитку надійних стосунків із клієнтами, адже надання якісного та прозорого сервісу — пріоритет для компанії. Також від початку повномасштабного вторгнення бренд взяв ширший курс на благодійність. Значні суми та підтримка надаються благодійним фондам, які споряджують Збройні Сили України. Крім цього, компанія надає допомогу й іншим каналам — наприклад, фондам «Діти СМА», «ДоброДій» тощо.

Як скористатись послугами CreditPlus?

Щоб отримати кредит онлайн від CreditPlus, достатньо завантажити мобільний застосунок або перейти на сайт компанії. Після цього вказати свій номер телефону, пройти коротку реєстрацію, а також вибрати суму й строк платежу. Коли заявку буде погоджено, потрібно підписати договір кредитування з допомогою SMS-коду, який рівноцінний фізичному підпису. Відразу після цього на вказаний під час реєстрації рахунок будуть надіслані кошти. У разі першого звернення клієнт може отримати кредит під 0,01% на день на перший обраний період. Для повторних звернень нараховується стандартна процентна ставка. Та вона може бути зменшена шляхом промокодів, які часто отримують лояльні користувачі сервісу. Максимальна сума за першого звернення — до 15 000 грн, за повторного — до 25 000 грн.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button