Суспільство

«Нова пошта» відновлює роботу 5 відділень у Чернігові

“Нова пошта” щодня відкриває відділення та запускає поштомати, що були тимчасово закриті або знаходилися в зоні бойових дій та в окупації. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив співвласник групи компаній Володимир Поперешнюк.

Як йдеться у дописі, “НП” відновлює якість та швидкість доставлення та намагається вийти на довоєнні стандарти там, де це можливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У звільнених селах Чернігівського району слідчі поліції документують воєнні злочини росіян (Фото)

Так, у Чернігові 8 квітня відновлюють роботу 5 відділень “Нової пошти”. У Сумах наразі працюють 6, а з понеділка, 11 квітня, буде працювати 18. У Харкові зараз діє 51 відділення.

Незабаром повертаємося у Бучу, Ірпінь та Гостомель. Луганщину та Донеччину поки залишаємо, щоб не заважати ЗСУ робити свою роботу – нищити ворога.

Хочу подякувати топменеджерам Нової Пошти, які добровільно відмовилися від заробітної платні у березні. Хоча їм довелося працювати та приймати рішення за надскладних умов.

У зв’язку з переміщенням людей по Україні та за кордон, постійно проводимо набір нових співробітників та запрошуємо до роботи наявних”, – зокрема, написав Поперешнюк.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button