Суспільство

Новгород-Сіверська та Семенівська територіальні громади отримали допомогу

Завдяки Чернігівській БО «АРАТТА» та ГО «ІСКРА ДОБРА» Новгород-Сіверська та Семенівська територіальні громади отримали допомогу.

Районною військовою адміністрацією спільно з Новгород-Сіверською та Семенівською міськими радами (як прикордонними громадами), громадськими організаціями «Деснянська ліга натуралістів» та «Дякую» організовано розвантаження отриманого гуманітарного вантажу.

Про це повідомляють у Новгород-Сіверській районній військовій адміністрації.

Це друга частина допомоги від World Central Kitchen, яка призначена для наступних категорій населення:

  • людям літнього віку 70+
  • особам з інвалідністю 1 та 2 рупи;
  • внутрішньо переміщеним особам;
  • важкохворим дітям, які перебувають на «Д»обліку у педіатрів;
  • «сімейне безробіття»;
  • членам домогосподарств, що проживають на території, яка обстрілюється окупантами.

Продуктові набори вже роздавалися жителям Новгород-Сіверської громади, але  не всім сільським жителям вистачило. Наразі можна остаточно завершити роздачу допомоги населенню Новгород-Сіверської громади. Для Семенівської громади — все тільки починається. Опрацьовується питання щодо надання такої допомоги жителям Коропської територіальної громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медична допомога від польських друзів прибула до Чернігівщини

«Звертаємо вашу увагу, що категорії населення визначені World Central Kitchen і ніким зміненими не можуть бути, тому продуктові набори отримають саме перелічені категорії населення Новгород-Сіверської та Семенівської територіальних громад.

Добре, що є організації, які надають поміч незахищеним верствам населення. Але ми повинні розуміти, що весь час ми не можемо бути тягарем для інших країн. Ми повинні працювати, забезпечуючи хоча б себе всім необхідним. І пам’ятати, що допомога нашим збройним силам у боротьбі з ворогом є нашим шансом не тільки на свободу, а й мирне і заможне життя!», — йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button