Суспільство

Новий сезон дворового футболу стартував у Чернігові за підтримки «Нашого краю»

*Імідж

Суперкубок із дворового футболу організував у Чернігові на вихідних депутат міської ради від «Нашого краю» Богдан Ткаченко, який є президентом Асоціації дворового футболу й активно розвиває цей вид спорту в місті.

Попри дощову погоду, на футбольне поле на міському стадіоні вийшли команди «Холдинг» (двократні володарі суперкубка) та «Кіт і пес» (володарі Кубка-2016). За підсумками гри суперкубок укотре перейшов до команди «Холдинг».

«У Чернігові традиційно старт нового сезону дворового футболу розпочинається боротьбою за суперкубок. У такий спосіб ми підбиваємо підсумки попереднього сезону та відкриваємо новий», – повідомив Богдан Ткаченко.

Депутати «Нашого краю» підтримують розвиток дворового футболу у Чернігові. Загалом у вищій, 1-й і 2-й лігах цього виду спорту в обласному центрі грають 58 команд. За ініціативи Богдана Ткаченка триває спорудження стадіону в одному з мікрорайонів Чернігова, на що з міського бюджету спрямовано близько 1,5 млн грн.

Юніорська ліга в Чернігові налічує 15 команд. Водночас у депутата викликають занепокоєння заяви представників міської влади про закриття Центру роботи з дітьми за місцем проживання, оскільки юніорські команди здебільшого тренують педагоги цього закладу. «Якщо центр закриють, юніорські команди теж можуть зникнути», – зазначив Богдан Ткаченко. Він наголосив на необхідності збереження цього позашкільного закладу, оскільки йдеться про змістовне та здорове дозвілля дітей у позаурочний час.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button