Суспільство

Призначений новий начальник Носівського відділення поліції

8 вересня 2020 року начальник Ніжинського відділу поліції Микола Омельченко представив нового керівника Носівського відділення поліції Михайла Калініченка.

Михайло Калініченко народився в місті Маріуполь у 1989 році, має повну вищу освіту, в 2014 році закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині призначили нового керівника обласної прокуратури

Службу розпочав з грудня 2014 року у Московському районі Харкова: спочатку дільничним інспектором міліції, а з 2015 року — оперуповноваженим кримінальної поліції.

На керівних посадах поліції — з квітня 2018 року. Тоді Михайло Калініченко обійняв посаду начальника сектору кримінальної поліції Славутицького відділення поліції в Київській області. Згодом служив в Управлінні захисту економіки в Чернігівській області. З травня нинішнього року і дотепер керував сектором кримінальної поліції Носівського відділення поліції.

Представляючи колективу поліції Носівського району нового начальника відділення, Микола Омельченко відзначив:

«Михайло Калініченко зарекомендував себе компетентним керівником. Він має добрі організаторські здібності, вміє налагоджувати та підтримувати дисципліну в колективі. Відзначається здатністю правильно оцінити службову ситуацію та приймати зважені рішення. Не маю сумнівів, що поліція Носівщини на чолі з новим керівником продемонструє ефективну роботу».

Носівське відділення поліції

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

 

Ще статті по темі

Back to top button