Суспільство

Нульова ставка єдиного податку на період карантину затверджена для підприємців Прилук

*Актуально

У Прилуках на Чернігівщині підприємців — платників єдиного податку (І та ІІ групи) звільнили від сплати єдиного податку на час дії карантинних обмежень. «Наш край» системно продовжує підтримувати представників малого та середнього бізнесу. Саме ця політична сила першою озвучила необхідності виведення економіки з карантину у масштабах держави та одночасної підтримки тих, хто створює робочі місця і сплачує податки до бюджету.

«Нульову ставку єдиного податку для підприємців І та ІІ груп на два місяці затвердили на сесії депутати Прилуцької міської ради у зв’язку з карантином. Фракція «Наш край» одноголосно підтримала це важливе рішення, адже упродовж березня-травня представники бізнесу не працювали, через що частина з них опинилися у кризовій ситуації», — прокоментував керівник фракції «Наш край» у Прилуцькій міськраді Володимир Назім. Під час виступу на сесії він також порушив питання якості виконання ремонтних робіт в освітніх закладах за бюджетні кошти та підтримки місцевих ОСББ.

97717876_245557959991370_2945904204171968512_n

Як повідомлялося раніше, у Чернігівській облраді депутати «Нашого краю» проголосували за звільнення підприємців від сплати орендної плати за комунальне майно на час карантину.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button