Суспільство

Одну з вулиць Корюківки пропонують перейменувати на честь Анатолія Бондаря

З метою увіковічення пам’яті Почесного громадянина району Бондаря Анатолія Олександровича, виконавчий комітет Корюківської міської ради своїм рішенням ініціює перейменування об’єкта топоніміки в місті Корюківка, а саме пропонується перейменувати вулицю Передзаводська на вулицю Анатолія Бондаря.

Бондар Анатолій Олександрович – Почесний Громадянин Корюківського району, Повний кавалер ордена «За заслуги», Голова наглядової ради – президент АТ «Слов’янські шпалери-КФТП».
Народився у Корюківці, де прожив все своє життя, зробивши вагомий внесок у розвиток міста і району. Зусиллями Анатолія Бондаря спільно з командою керівників і спеціалістів у Корюківці створене сучасне підприємство європейського рівня, а його колектив став одним зі світових лідерів виробництва шпалер.
У 2006 році Анатолій Бондар створив підприємство Бреч – один з найбільших готельно-туристичних та кінно-спортивних комплексів України.
З 2016 року в Корюківці працює потужний деревообробний завод – Слав Форест.
Він був найбільшим благодійником та меценатом Корюківщини, зокрема в надскладні часи для медицини, він підставив плече інвестуючи в Корюківську ЦРЛ, яка сьогодні є найпотужнішим лікувальним закладом району. Його благодійний фонд допомагав людям лікувати важкі недуги та підтримував ветеранів підприємства. Коштом його підприємства реалізовано і реалізовується багато інфраструктурних проєктів міста.

Все його життя, праця та інвестиції були пов’язані з Корюківкою. Тож на громадське обговорення виноситься питання перейменування вулиці Передзаводська на вулицю Анатолія Бондаря в місті Корюківка. Дана вулиця символічна, адже на цій вулиці розташована його рідна фабрика, а також ряд будинків, які колись це підприємство збудувало для міста.

Пропозиції приймаються по 08 листопада 2023 року включно:
– в електронній формі (заповнити форму за посиланням https://forms.gle/LVFz818FyFSnfzam6 )
– в письмовій формі (на адресу міської ради: 15300, м.Корюківка, Чернігівська обл., вул. Бульварна, 6)
* Письмова пропозиція повинна містити повне ім’я (або найменування), адресу, контактні дані та особистий підпис суб’єкта звернення (для юридичних осіб підпис керівника або уповноваженої особи).

Від однієї особи може бути подано один варіант найменування/перейменування об’єкта топоніміки. У разі, якщо однією особою подано більше варіантів найменування/перейменування об’єкта топоніміки, то до уваги приймається тільки перший варіант.
Нагадаємо, що участь в обговоренні мають право брати особи, які досягли вісімнадцяти років та місце проживання яких зареєстровано на території населених пунктів Корюківської міської ради.

Результати голосування і пропозиції будуть розглянуті відповідною комісією.

Ще статті по темі

Back to top button