Суспільство

«Палац культури не будинок колгоспника», а новим посадам — зась

Дискусії навколо нових вакансій у Міському палаці культури влаштували на виконкомі. Управління культури міської ради хоче збільшити штат палацу культури на 27 одиниць, хоч мріють про 50. Переконують, що в палаці культури невкомплектований трудовий колектив. Мовляв, є люди, які працюють на півставки. А це заважає палацу показати пристойний результат.

Начальник управління культури нарікає, що в місті немає жодного укомплектованого творчого колективу. Та чернігівський міський голова Владислав Атрошенко заборонив збільшувати колектив на 27 чоловік, дозволив спершу на 15, потім — ще на 3: «Палац культури став уже не той будинок колгоспників, що був раніше, тому вистачить вам і цієї кількості, — пояснив Владислав Атрошенко. — Грошей нема на це. Мені треба на медицину, комунальникам гроші, і вони просять більше, а ми їм ріжемо, тому й вам теж ріжемо».

За 18 одиниць додаткового штату проголосували усі члени виконкому, окрім заступника Олександра Ломако. Він пояснив, що спершу управління культури просило більше одиниць — їх скоротили до 27. У бюджет заклали ці кошти, а тепер і це скоротили. На що мер порадив підлеглому читати мудрі книжки, де радять радіти тому, що мають. А керівнику палацу культури Ірині Должиковій порадив довести на практиці, що кошти викинуті не даремно.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button