Суспільство

Вимушені відпустки за власний рахунок: медики Чернігова стурбовані попередженнями

Із власних джерел інтернет-порталу «Челайн» стало відомо, що медиків Чернігова відправлятимуть у вимушені відпустки за власний рахунок строком на 30 днів. Зокрема, як повідомляє джерело, у міському пологовому будинку та в його структурних підрозділах медперсонал уже попередили, що він мусить самостійно визначитися, хто і в якому порядку піде на вимушений відпочинок.

У міському управлінні охорони здоров’я та безпосередньо в пологовому будинку «грають у таємниці» на цю тему.

Це брехня. Немає такого, мій персонал на роботі – прийдіть і подивіться, я вам можу показати усі документи. Я не знаю, хто це міг вам таке сказати. Наші люди брали відпустки на 2-3 дні, щоб викопати картоплю, я брав на 5 днів, щоб відвідати родичів, але на 30 ми не відправляємо, – каже головний лікар Чернігівського пологового будинку Василь Гусак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медреформа: найбільше медики отримають за дітей і пенсіонерів

Я не можу цього коментувати, бо нічого про це не чув, – запевняє начальник Чернігівського міського управління охорони здоров’я Владислав Кухар. Управління з цього приводу жодних розпоряджень не давало, про жодні вимушені відпустки не йдеться. Додам, що грошей на виплату заробітних плат до кінця року в нас вистачає.

ЧЕline триматиме руку на пульсі та повідомлятиме про спроби відомства зекономити на персоналі. Додамо, що вимушені відпустки, в які медики або вчителі ідуть під натиском керівництва, – це протизаконно.

Ще статті по темі

13 коментарів

  1. =Із власних джерел інтернет-порталу «Челайн» стало відомо=
    Я же вас по-людски предупредил: людЯм по барабану ваши джерела. Заткните их себе в дупу, и давайте нам подтвержденную информацию. «Одна бабка сказала» — это не журнализм.
    Скоро о вас анекдоты будут рассказывать, как о «британских ученых», которые «открыли». Эта новая серия анекдотов будет начинаться словами:
    «Із власних джерел інтернет-порталу «Челайн» стало відомо…» и далее будет идти какая-либо чушь.

    .

    1. Колян, якщо ми пишемо інформацію, то вона перевірена і джерела надійні!

  2. Правильно, возьмите на контроль. Официального распоряжения не будет, это будет по тихому и внутри. Но сотрудники эти » счастьем» поделятся, и тогда надо идти к поющим фонтанам через переход по пальмовой алее и станет легче, и на время забудете что вы на свой счёт

  3. Хватает денег на зарплату?! А в Городне живите как хотите, зарплаты задержали и ещё неизвестно выплатят ли вообще

  4. В Новгороде — Северском тоже задержки, выплатили только за август. И когда за сентябрь — вопрос! А чё Супрун париться у нее проблем нет. Коммуникации не отключат.

  5. Попробуйте узнать о задолженности заработной платы, например на ЧеЗаРе. Там вообще люди её получают через суд

  6. Такое счастье получили все преподаватели музыкальных школ, проверьте количество заявлений! На две недели каждый!

  7. Тоже мне новость! Последние 4-5 лет медики регулярно ходят на свой счет в конце года по месяцу дабы сэкономить на недостающей зарплате. И никто не спрашивает откуда«свой» счет при минимальной зарплате даже у врачей!А кто-то в этом еще сомневается…

  8. До чого тут Челайн? Люди поскажилися, журналісти написали. Ні більше, ні менше.

  9. Отправляют не на 30 дней конечно…но сам факт проверен на 100%!

  10. Било и в нас такое. но оплатили 100%

  11. ДА. Отправляют. И не первый год. Весь персонал без исключений (не помню только касалось ли это руководство). Раньше холили на 2 недели. Сейчас вот радуют опять.

Back to top button