Суспільство

Парфуми Версаче жіночі, це аромат вашої мрії

Бренд Versace був заснований знаменитим модельєром та дизайнером з Італії Джанні Версаче. Його мати на той час шила вбрання для модниць, Джанні брав приклад з матері, і у свої 22 роки створив та продав свою першу колекцію одягу. Він стрімко піднімався вгору кар’єрними сходами і став найвідомішим модельєром в Італії. У 1978 р. він відкрив свій будинок моди «Versace» ,а як логотип бренду- була голова медузи. Всього було створено 46 ароматів https://parfumcity.com.ua/catalog/zhenskie-duhi/versace Парфуми були створені для жінок, що звикли до червоної доріжки і камер фотографа, він як огранювання каменю, створює завершеність образу справжньої королеви краси, яка звикла до знаків уваги, в якій відкривається своя таємниця, яка затягує у світ любові та спокуси. 1981 р., він призвів до тріумфу не тільки серед знаменитостей, а й на ринку парфумів, його шлейф супроводжується нотками мускусу, амбри, сандала, останні духи в будинку Версаче були створені в 2012

Парфуми Versace, що зайняли топові позиції

Лінійка «кристалів» створила нову гілку бренду, і залишилася затребуваною на світових ринках. До них відносяться :

  • Версаче Кристал Ноір — він був випущений в 2004 р., і відноситься до квітково-східного аромату, де присутні нотки перцю, гарденії та кокосу.
  • Версаче Брайт Кристал – це фруктово-квітковий аромат. У ньому з’єднані нотки граната, півонії, амбри та мускусу, що спільно створює парфум ніжності та свіжості. Він був створений у 2006 р.
  • Версаче Брайт Крістал Абсолю — він також відноситься до квітково-фруктових ароматів. Його ноти складають юзу, лотос і малина, махагоні та мускус. Цей аромат був випущений у 2013 р. Стійкий парфум створює відчуття яскравого та незабутнього кохання.
  • Версаче Еллоу Даймонд — був зроблений у 2011 р. До його складу входять нотки груші та лимона, мімози та лілії, гваяка та амбри. Він відноситься до квіткової групи і асоціюється як «яскравий і спокусливо-таємничий» парфум. Його нотки складають цитрон та бергамот, фрезія та жасмин, амбра та мускус.

Але який би ви не вибрали аромат від Versace, він завжди доповнюватиме ваш образ і залишатиме неповторний шлейфовий аромат.

Ще статті по темі

Back to top button