Суспільство

Патрон отримав відзнаку зі Сполучених Штатів

Одразу дві ветеранські організації Сполучених Штатів – Veterans of Foreign Wars VFW і Bomb Techs Without Borders – удостоїли нашого славетного Патрона пам’ятними відзнаками: грамотою та бойовою монетою. Їх нашому маленькому піротехніку вручили засновник Bomb Techs Without Borders Меттью Ховард (Matthew Howard) і Донна Кальп (Donna Culp), представниця Асоціації військових офіцерів США.

Тож наш Патрон може сміливо розраховувати на всі ветеранські почесті у Штатах. Жартуємо Патрону ще працювати і працювати, поки не розчистимо нашу прекрасну землю від огидного ₚосійського залізяччя.

Про це повідомляють у ДСНС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрон відвідав діток у Охмадиті

Організація Veterans of Foreign Wars VFW (Ветерани зарубіжних воєн Сполучених Штатів) – одна з найстаріших організацій у США (штаб-квартира у м. Канзас-Сіті, штат Міссурі). Створена в 1936 році, вона об’єднує близько 2 млн осіб. Структура має свої відділення у всіх штатах й у федеральному окрузі Колумбія, а також у 19 країнах світу, включно з державами Азіатсько-Тихоокеанського регіону, Європи та Латинської Америки.

Bomb Techs Without Borders (Бомботехніка без кордонів) заснована наприкінці 2018 року групою ветеранів армії США. Одним із напрямів роботи організації є підвищення обізнаності про міни та інші вибухонебезпечні предмети за допомогою інформаційно-роз’яснювальної роботи в найрізноманітніших куточках світу – від Північної Америки до Європи. Тепер організація співпрацює і з українськими надзвичайниками.

293494441_414875400680355_4350557002652819119_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button