Суспільство

Патрон відвідав діток у Охмадиті (Фото)

Днями чернігівський пес-піротехнік Патрон відвідав діток, які перебувають на лікуванні в НДСЛ Охматдит. Харизматичний пес-ДСНС разом із друзями влаштували для маленьких пацієнтів та медичного персоналу лікарні навчально-творчу зустріч.

Про це повідомляє ДСНС України.

Так, фахівці Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України нагадали правила пожежної безпеки та безпеки на воді, а начальник групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Головного управління ДСНС України у Чернігівській області Михайло Ільєв нагадав про те, як уберегтися від вибухонебезпечних предметів. Маленькі пацієнти також готувалися до зустрічі і радо вітали рятувальників та Патрона яскравими малюнками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Початок наступного тижня на Чернігівщині буде із грозами

«Кожну історію, почуту під час візиту, ми пропустили через себе. Дуже сумно усвідомлювати скільки випробувань довелося перенести цим хлопчикам і дівчаткам. Хтось із них почав боротьбу за своє життя ще задовго до війни. Для когось із українських дітей ця боротьба почалася місяць тому, тиждень тому, вчора… можливо почнеться завтра. Адже ворожі ракети не припиняють летіти у наші домівки та руйнувати наші життя. Одне ми знаємо точно, що стійкість маленьких пацієнтів ОХМАДИТУ викликає захоплення і повагу. І ми раді долучитися до усього, що дасть їм привід посміхнутися. Війна закінчиться і на них чекатиме яскраве здорове життя, сповнене планів і мрій. А ми зробимо усе, щоб воно було безпечним»,- йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button