Суспільство

Патрульна поліція Чернігівської області перевірила стан доріг після зимового сезону

Співробітники відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції спільно з власниками автомобільних доріг і вулиць провели весняний комісійний огляд вулично-шляхової мережі області.

Обстеження показало, що загальна картина стану дорожнього покриття покращується, на окремих ділянках розпочався ремонт. Проте багато проблем ще залишається. Поліцейські зафіксували чималу кількість вибоїн, деформацій у вигляді ямковості та осідання асфальтного покриття. Власники таких вулично-шляхових мереж отримали від правоохоронців відповідні вимоги про усунення недоліків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У травні завершаться підготовчі роботи до капремонту аварійного мосту через річку Снов

За результатами комісійного огляду поліцейські видали 93 вимогу про усунення недоліків. На посадових осіб склали 33 адміністративні матеріали за порушення правил, норм і стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху.

Нагадуємо: весняний комісійний огляд вулично-дорожньої мережі розпочався у квітні і тривав упродовж місяця. Метою заходів є визначення стану експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування, вулиць населених пунктів і залізничних переїздів після закінчення зимового сезону.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button