Суспільство

Патрульні Чернігова відзначили першу річницю (Фото)

У Чернігові днями відзначили рівно один рік із того часу, як містяни вперше зустріли загони патрульної поліції на вулицях Чернігова.

Про це ЧЕline повідомили у відділі інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради.

Ці нелегкі 12 місяців служби стали для молодих українських копів своєрідним випробувальним терміном, перевіркою на професіоналізм та міцність, тестом на визнання у суспільстві.

Привітати вартових порядку на урочистий захід із нагоди першої річниці роботи патрульної поліції Чернігова завітали представники влади та громадськості.

На початку заходу присутні вшанували пам’ять усіх поліцейських, які загинули під час виконання службового обов’язку, хвилиною мовчання.

З нагоди свята почесні грамоти та відзнаки облради, ОДА та міськради отримали   найкращі вартові громадського порядку.

Крім того, до першої річниці створення поліції широкому загалу працівників поліції було присвоєно чергові спеціальні звання та урочисто вручено офіцерські погони.

Цього дня поліцейських також нагородили відомчими заохочувальними відзнаками – медалями за 10 або 15 років сумлінної служби.

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Ще статті по темі

Back to top button