Суспільство

Патрульні надали домедичну допомогу чоловіку, який знепритомнів

14 березня близько третьої дня екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення, що на вулиці Волковича в одній із квартир багатоповерхівки стало зле чоловіку. Нібито, цьому передував конфлікт. Патрульні негайно виїхали за вказаною адресою.

На місці інспекторів зустріла жінка, яка й телефонувала до поліції. Вона була з явними зовнішніми ознаками алкогольного сп’яніння. В одній із кімнат патрульні побачили чоловіка, який лежав на підлозі. Як з’ясувалося пізніше, це був власник квартири. Чоловік без свідомості лежав на спині. Він важко та переривчасто дихав, навколо його рота була піна.

Охоронці порядку оглянули громадянина. Жодних зовнішніх травм у нього не виявили. Чоловіка одразу поклали на бік у більш стабільне положення, звільнили дихальні шляхи. Паралельно викликали «швидку».

На момент прибуття медиків патрульні з’ясували, що 43-річний власник квартири разом зі своєю знайомою вживали алкоголь. У якийсь момент чоловік впав та втратив свідомість. Громадянина госпіталізували з підозрою на інсульт.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button