Суспільство

Патрульні повернули додому неповнолітню дівчину

26 грудня приблизно о першій ночі на лінію «102» звернулася жінка та повідомила, що не може зв’язатися зі своєю 14-річною донькою. Дівчина напередодні ввечері пішла гуляти до подруги і до цього часу не повернулася. Востаннє донька телефонувала матері о десятій вечора, сказала, що вдома буде за годину. До заявниці негайно виїхав один з екіпажів патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні за гарячими слідами виявили двох імовірних грабіжників

Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що від подруги дівчина пішла кілька годин тому, де вона може бути – не відомо. Правоохоронці почали встановлювати коло інших друзів дівчини та їхні контакти. Мати надала прикмети, фото та опис, у що була вдягнена донька. Всі патрульні екіпажі отримали орієнтування з описом дівчини.

Перевіряючи друзів неповнолітньої, поліцейські встановили ймовірне місце її перебування. За короткий час інформація підтвердилася – надійшло повідомлення, що один з екіпажів патрульної поліції знайшов дівчину та везе її додому. Вдома на неї чекали схвильована мати та інспектор ювенальної превенції Чернігівського відділу поліції.

Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button