Суспільство

Перший сніг та перша ожеледиця на Чернігівщині — дорожники працюють

17 листопада територію України поступово накрив циклон, що приніс холодну морозну погоду зі снігом. Зранку для забезпечення проїзду на дорогах Чернігівщини працюють підрядні дорожні організації.

Про це повідомляє пресслужба САД у Чернігівській області.

Станом на 5:00 для роботи на автошляхах вийшли 31 одиниця спецтехніки та 36 осіб. Упродовж дня за потреби оброблення покриття проводитимуть і надалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині випав перший сніг (Фото)

17 листопада на 8:00 годину по Чернігову температура повітря становила -1,7°, вітер 3 м/с, вологість 85 %, тиск 745 мм рт.ст.

Сьогодні вдень хмарно, без істотних опадів, подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вдень від 1º морозу до 1º тепла.

Перша ожеледиця завжди є найнебезпечнішою. Оскільки не всі водії встигли підготувати авто до зими. До того ж, ще не перелаштувались з літнього на зимовий стиль водіння.

Підрядні організації Служби автомобільних доріг перебуватимуть у режимі чергування для проведення протиожеледних заходів на автошляхах області. Проте зазначимо, що з настанням несприятливих погодних умов техніка не може одномоментно усюди провести оброблення покриття. Необхідний час, аби усюди доїхати.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button