Суспільство

Перший урок для першачків присвятять 25-й річниці незалежності України

Міносвіти запропонувало освітянам перший урок у новому навчальному році присвятити відзначенню 25-ї річниці незалежності України.

Про це ЧEline повідомили в управлінні освіти міської ради.

Урок для учнів 1-4 класів пропонується провести на тему «Це – наше і це – твоє» з використанням мультфільмів.

Для учнів 5-11 класів урок 1 вересня пропонується присвятити темі «Від проголошення Незалежності до нової України». Водночас Міністерство наголошує, що вчитель може провести перший урок за власним сценарієм.

1 вересня загальноосвітні навчальні заклади також можуть взяти участь у Всеукраїнському учнівському конкурсі «Зміни до Конституції – нове обличчя місця, де ти живеш!».

Інтелектуальні змагання проводяться серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, зокрема, команд (класів) у три тури: І тур – шкільний; ІІ тур — районний (мiський); ІІІ тур — онлайн-голосування, де визначиться переможець на всеукраїнському рівні.

Цей конкурс пройде під патронатом Президента України за участю Національної Ради реформ, Міністерства освіти i науки України та за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Ради Європи, Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» (DESPRO).

Ще статті по темі

Back to top button