Суспільство

Перспективи Чернігівщини підтримують депутати місцевих рад

*Актуально

Депутати Чернігівської обласної та міської рад від партії «Наш край» взяли участь у засіданні Ради регіонального розвитку, що пройшла у Чернігові за участю Президента України Петра Порошенка. Президент, виступаючи перед посадовцями, депутатами різних рівнів, представниками громадськості, чернігівською інтелігенцією окреслив основні досягнення України за останні п’ять років і визначив основні напрями подальшого руху вперед. Він особливо високо оцінив досягнення Чернігівщини у процесі створення об’єднаних територіальних громад. Цей процес уже не перший рік в регіоні підтримує політична партія «Наш край».

2

Голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник презентував План перспективного розвитку Чернігівської області на 2019-2021 роки. За його словами, на рівні області визначено план дій на найближчі три роки. Кожна громада Чернігівщини розробила дорожні карти впровадження інфраструктурних проектів – їх понад 500. «Маємо амбітні цілі – системно змінювати якість життя громадян. Ми визначили п’ять основних пріоритетів Плану перспективного розвитку області: аграрний сектор, якість життя (освіта, медицина, дороги), створення умов для малого і середнього бізнесу, туризм, інновації, – зазначив Олександр Мисник.

Керівник фракції «Наш край» Ольга Чередник підкреслила, що для розвитку територій вкрай необхідно мати план, проекти і визначити галузі, що є перспективними в регіоні. «Ми сьогодні побачили реальні проекти, над якими працюватимуть органи влади спільно з громадами Чернігівщини. Це і розвиток сільської медицини, і підтримка спорту, розвиток інфраструктури тощо», — розповіла депутат «Нашого краю». Вона зауважила, що депутати «Нашого краю» завжди підтримують проекти і рішення, які покращують життя людей.

         Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

Ще статті по темі

Back to top button