Суспільство

Під виття сирен: скільки діточок народилося в Чернігові за період державних свят

Із перших годин повномасштабного вторгнення росії на Чернігівщину й увесь час облоги міста колектив Чернігівського пологового будинку ані на хвилину не припиняв своєї роботи, попри постійні обстріли, перебої з електрикою та водопостачанням. За час активних бойових дій під Черніговом у будинку народилися 137 малюків, серед них дві трійні та дві двійні.

Із відходом окупантів від міста ситуація в закладі значно покращилася, утім, пологи під виття сирен – на жаль, усе ще сьогоднішні реалії для чернігівських матусь.

У період державних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України – в нашій державі зафіксовано новий рекорд за кількістю повітряних тривог, зокрема 24 серпня на Чернігівщині її оголошували сім разів, а загалом вона тривала 7 годин 20 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопчиків і дівчаток майже порівну: скільки малюків народилося минулого року на Ічнянщині

За інформацією, яку нам надали в довідковому бюро КНП «Пологовий будинок» Чернігівської міської ради, у День Державного Прапора в Чернігові народилися 4 хлопчики та 1 дівчинка, а у День Незалежності України – 3 дівчинки та 1 хлопчик.

Бажаємо малюкам міцного здоров’я та мирного неба!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button