Суспільство

Підготовка до зими: графік перевірки будинкових тепломереж з 18 по 22 липня у Чернігові

На сьогодні перевірено внутрішньобудинкові теплові мережі у половині будинків. Тестування триватиме ще місяць. Тому слідкуйте за графіками, їх ми публікуємо щотижня. Розклад перевірок друкується завчасно, щоб мешканці могли відкоригувати свої плани. Комунальні управителі також додатково розміщують паперові оголошення біля будинків.

Як діяти, якщо НЕ ЗНАЙШЛИ свою адресу у цьому графік:.

— Перевірити опубліковані раніше розклади (посилання на них в кінці статті!)

— Стежити за наступними публікаціями – ваш будинок може бути зазначений у подальших наших графіках.

Як діяти, якщо ви ЗНАЙШЛИ свій будинок у переліку:

— У вказаний день слідкувати за будь-якими ознаки витоків води з тепломереж у своїх чи сусідніх квартирах. Тепловики запускають воду до системи опалення будинку, але до квартир перевіряючі не приходять. За трубами і радіаторами у помешканні слідкують мешканці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині буде новий мурал: проводять конкурс на кращий ескіз

Для цього можна перебувати вдома самим АБО бути на зв’язку з сусідами, друзями чи родичами. Якщо ви не можете бути присутні особисто, то ДОРУЧІТЬ це людям, яким ви довіряєте.

Будь ласка, поставтеся уважно до цього питання. Адже від ваших дій чи бездіяльності залежатиме, наскільки швидко підготують саме ваш будинок до наступного опалювального сезону.

— При поривах слід ОДРАЗУ ПОВІДОМЛЯТИ ЖЕК, теплову організацію або колл-центр – щоб вони вимикали подачу води і починали ремонтувати теплову систему. Контакти вашого ЖЕКу та теплопостачальників є на платіжках за квартплату та тепло (знайдіть ці телефони завчасно). Телефон контакт-центру 0800509350 (безкоштовно, цілодобово). Передати інформацію можна також через особистий кабінет на сайті колл-центру http://www.chmkc.com.ua/ чи через мобільний додаток «Call-центр CityOn. Чернігів».

Якщо ви уже знаєте про пошкоджені мережі у вашій квартирі, передайте інформацію про це прямо зараз.

Минулого тижня було виявлено 7 протікань. Їх ліквідували і працюють над усуненням пошкоджень.

Наголошуємо, перевірки здійснюються відповідно до розкладу. При його складанні керуються черговістю будинків у системі централізованого опалення, кількістю пошкоджень під час обстрілів. Навіть сусідні споруди можуть ревізуватися у різні дні і навіть тижні.

1 2 3 4 5 6

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Управління ЖКГ

Ще статті по темі

Back to top button