Суспільство

Підлітки, які побили школярку, шукають зрадника, який «злив» відео для розправи

Скандал із масовим побиттям школярки Поліни Малоштан і ще кількох школярів чернігівськими підлітками прогримів на всю Україну. Відео, яке опублікувала мама Поліни, викликало шквал критики з боку громадськості та привернуло активну увагу до цієї ситуації поліції та прокуратури. Більше того, груповим побиттям обурилися народні депутати України, які закликали правоохоронні органи розібратися в цій історії та покарати всіх винних.

Здавалося б, такий перебіг подій повинен був викликати у дівчат-забіяк страх та розгубленість, але, судячи з усього, вони більш ніж упевнені у своїй безкарності.

Саме тому замість щирого каяття і вибачень вони обдумують, як саме можна визначити людину, яка відправила мамі Поліни відео групового побиття, та покарати її.

Про це ЧЕline стало відомо з власних джерел.

Підлітки шукають зрадника й обіцяють жорстоко з ним розправитися.

Також слід зазначити, що дівчата, які били Поліну, відновили свої сторінки у соцмережах, які видалили одразу ж після того, як подія з побиттям набула широкого розголосу. Це є ще одним свідченням того, що фігурантки цієї справи не переймаються своєю подальшою долею та не бояться покарання, бо вважають, що родичі та правоохоронці домовляться.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. а пинды ищущие не хотят в Чернигове прям и отхватить??!

Back to top button