Суспільство

Підприємства Чернігівщини можуть отримати мікрогрант через «Дію»

Програма «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» підтримає близько 300 мікро- і малих підприємств, які найбільше постраждали внаслідок збройної агресії росії проти України.

Мікрогранти вартістю  в гривневому еквіваленті 4000 євро кожен доступні на порталі Дія (подати заявку).

Подати заявку можуть підприємства, які зареєстровані в Чернігівській, Сумській, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Київській областях.  Вони мають бути зареєстровані відповідно до чинного законодавства України не пізніше 31 грудня 2021 року. Критерії прийнятності охоплюють підприємства, які продовжують свою діяльність і яким необхідно повністю відновити роботу після переїзду.

Пріоритет при оцінці грантових заявок надаватиметься компаніям, які займаються виробництвом життєво необхідних товарів та послуг для громадян України та Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від 19 травня в Чернігові розпочне роботу громадський транспорт

За додатковою інформацією щодо програми EU4Business та нового грантового механізму необхідно звертатися до проєктної команди – [email protected]

Грантовий механізм підтримується програмою «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Цей механізм розроблений спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством економіки України, порталом Дія, Офісом з розвитку підприємництва та експорту України та національним проєктом із розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес. Партнером-виконавцем ініціативи мікрогрантів є Міжнародна благодійна організація «Фонд Східна Європа» (East Europe Foundation).

Детальніше за посиланням.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент економічного розвитку
Чернігівської обласної військової адміністрації

Ще статті по темі

Back to top button